Prijzen

Voor een beeld van onze prijzen en werkwijze hebben wij twee modeltuinen met bijpassende offerte voor u. Zo krijgt u een idee wat er met uw budget mogelijk is.

Droomtuin

Internet is vaak het beginpunt waar u goede ideeën kunt opdoen voor uw droomtuin. U kunt zich gaan oriënteren en op zoek gaan naar geschikte hoveniers. Het is dan fijn als u een idee krijgt van de kosten en prijzen van een nieuwe tuin, zodat u zelf weet wat er met uw budget kan en wat u echt graag in uw tuin wilt. Iedere tuin en klant is echter anders, waardoor een nieuwe tuin realiseren altijd maatwerk blijft.

Stelposten

Om u toch een beeld te geven van prijzen en werkwijze hebben wij twee modeltuinen met bijpassende offerte hierboven staan. Standaard gaan wij uit van 30,- per m2 voor bestrating. Dit kan naar de smaak van de klant naar boven of beneden bijgesteld worden afhankelijk van de steenkeuze. In de standaardofferte is ook een post voor verschillende soorten houtwerk meegenomen. In veel tuinen wordt namelijk met hout gewerkt. Er is ook een stelpost voor beplanting, want het zijn de planten die de tuin echt afmaken. Wij houden ruime stelposten aan, onze ervaring is dat het prettiger is als er een ruime materiaalkeuze is.

Voorbeeld offertes

[nggallery id=12]