Instagram
Pinterest
Facebook

Tuinaanleg

Voor ieders persoonlijke stijl, levenswijze, wensen & budget zijn er tal van mogelijkheden voor de tuin.

Het tot stand komen van uw nieuwe tuin of vernieuwingen in uw bestaande tuin aanbrengen noemen wij tuinaanleg. De volgende onderdelen komen bij het aanleggen van de tuin vaak aan bod:

Of uw tuin nou groot of klein is, wij willen dat het voor u goed voelt. In een vrijblijvend gesprek neemt Alain uw tuinwensen door en worden de mogelijkheden voor uw buitenruimte besproken. Bijvoorbeeld welk materiaal er gebruikt kan worden en waar u aan kan denken met het onderhoud van de tuin. Alain legt dan ook uit hoe hij te werk gaat, de verschillende fasen van de aanleg komen aan bod en hoe lang het duurt voordat uw tuin af is!

Om een beeld te krijgen van ons werk en inspiratie op te doen voor uw eigen tuin, kunt u hiernaast veel voorbeelden van door ons al aangelegde tuinen bekijken. Ook kun u zelf al tuininspiratie op doen op onze pinterestpagina.

gevoelstuinen grondwerk

Grondwerk

Grondwerk omvat het voorbereidend werk dat wij verrichten om de oude tuin klaar te maken voor de nieuw aan te leggen tuin.  We willen met een goede basis beginnen, daarom is grondwerk vaak ons begin van de tuinaanleg. Bij grondwerk kunt u aan de volgende onderdelen denken Lees verder.

 

Bestrating

Bestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel bij de tuinaanleg. Wanneer het grondwerk afgerond is, is de buitenruimte klaar om aangelegd te worden. Op de plekken waar bestrating komt ligt nu een mooie laag vers zand. Lees verder.

wilde bloemen en bijentuin

Beplanting

Een tuin is geen tuin, zonder planten, struiken en bomen. Iedereen heeft een eigen smaak en de keuze voor beplanting moet daar ook op aansluiten. Wij planten bloemen, struiken en bomen passend bij de stijl van uw tuin en uw tuinwensen. Lees verder.

Onze tuinen