Ieder seizoen is de tuin weer anders

[nggallery id=3]

 

Beplanting

Een tuin is geen tuin, zonder planten, struiken en bomen. Beplanting maakt de tuin! Uw interieur blijft het hele jaar door onveranderd, maar uw tuin niet. Goed uitgedachte beplanting zal ieder seizoen de tuin een ander gezicht geven. Beplanting kan in iedere tuin een plek krijgen, ook in kleine of onderhoudsvriendelijke tuinen. Denk bijvoorbeeld aan beplanting in mooie plantenbakken.

Iedereen heeft een eigen persoonlijk smaak en stijl de keuze voor beplanting moet daar ook op aansluiten. Wij planten bloemen, struiken en bomen passend bij de stijl van uw tuin en uw tuinwensen. 

 Beplanting voegt veel aan een tuin toe. U kunt denken aan;

  • natuurlijke schaduw door bomen;
  • uitstraling (mediterrane uitstraling door bijvoorbeeld olijfbomen en palmbomen);
  • natuurlijke privacy;
  • kleur & geur;
  • seizoensveranderend.
Beplantinsplan

Alain geeft u graag advies over de verzorging van het groen in uw tuin, zodat de tuin ieder jaar mooier kan worden. Naast advies kunnen wij u ook voorzien van een beplantingsplan. Met een doordacht beplantingsplan bent u verzekerd dat er het gehele jaar door kleur in uw tuin zal zijn en de tuin ieder seizoen een mooie verandering door maakt. Het is mooi om te zien hoe een tuin ieder jaar voller en groener wordt.

Indien u dit wenst levert Alain al uw beplanting. Alain werkt hiervoor samen met zijn vaste groenleverancier Planta gelegen aan de Utrechtseweg in de Bilt. U kunt hier zelf natuurlijk ook een kijkje nemen, zodat u de beplanting al van te voren goed kan visualiseren.