Ontwerp

Wilt u graag dat uw tuin een flinke metamorfose ondergaat, maar weet u zelf nog niet zo goed wat u wilt? Of vindt u het lastig om veranderingen in de tuin goed te visualiseren? Dit is geen enkel probleem! Alain neemt in een vrijblijvend gesprek graag uw tuinwensen en behoeften met u door. Op basis van dit gesprek gaat Alain aan de slag en maakt hij een passend tuinontwerp.

Om u een zo goed mogelijk idee van uw ‘toekomstige tuin’ te geven wordt er veel aandacht aan het tuinontwerp besteed. Hierboven ziet u een aantal voorbeelden van door ons ontworpen tuinen.

De eerste opzet van het tuinontwerp is geheel vrijblijvend. Wordt u blij van het ontwerp, dan gaan we ermee door totdat het helemaal klopt en aanlsuit op uw budget. We zetten dan samen met u de puntjes op de I. Het maken van een tuinontwerp dat aansluit op uw wensen is een extra service die wij iedere klant kosteloos aanbieden, wanneer wij ook het ontwerp mogen uitvoeren.

Wilt u vooralsnog alleen een tuinontwerp? Wij hanteren de volgende prijzen:

  • < 50m2 = € 50, –
  • 50- 100m2 = € 150, –
  • > 100m2 = €  250, –

Het kan ook lastig zijn om een goed beeld te krijgen van wat de juiste schutting, steensoort of houtsoort voor uw tuin is. Wij kunnen u daarbij helpen. Indien gewenst kan Alain u:

  • Voorbeelden van stenen/tegels en hout tonen.
  • Een inspiratie collage toesturen.

Of u kunt een bezoekje brengen aan onze vaste leveranciers, J Vernooy  voor inspiratie voor bestrating en voor beplanting kunt u terecht bij Planta.

Heeft u al een ontwerp of concreet idee? Alain voert dit graag voor u uit en voorziet u van vakkundig advies.