Ontwerp

 

Wilt u graag dat uw tuin een flinke metamorfose ondergaat, maar weet u zelf nog niet zo goed wat u wilt? Of vindt u het lastig om veranderingen in de tuin goed te visualiseren? Dit is geen enkel probleem! Alain neemt in een vrijblijvend gesprek graag uw tuinwensen en behoeften met u door. Op basis van dit gesprek gaat Alain aan de slag en maakt hij een passend tuinontwerp.

Om u een zo goed mogelijk idee van uw ‘toekomstige tuin’ te geven wordt er veel aandacht aan het tuinontwerp besteed. Hierboven ziet u een aantal voorbeelden van door ons ontworpen tuinen.

De eerste opzet van het tuinontwerp is geheel vrijblijvend. Wordt u blij van het ontwerp, dan gaan we ermee door totdat het helemaal klopt en aansluit op uw budget. We zetten dan samen met u de puntjes op de I.

Dit zijn de prijzen voor een passend tuinontwerp:

  • < 50m2 = € 50, –
  • 50- 100m2 = € 150, –
  • > 100m2 = €  250, –

Het kan ook lastig zijn om een goed beeld te krijgen van wat de juiste schutting, steensoort of houtsoort voor uw tuin is. Wij kunnen u daarbij helpen. Indien gewenst kan Alain u:

  • Voorbeelden van stenen/tegels en hout tonen.
  • Een inspiratie collage toesturen.

Of u kunt een bezoekje brengen aan onze vaste leveranciers, J Vernooy  voor inspiratie voor bestrating en voor beplanting kunt u terecht bij Planta.

Heeft u al een ontwerp of concreet idee? Alain voert dit graag voor u uit en voorziet u van vakkundig advies.